Vásárlási információk

Garancia:

Szállítóink minden esetben a fogyasztóvédelmi törvénynek megfelelő szavatossági- és garanciaidőt biztosítanak a tartós fogyasztási cikkeikhez. A termékekhez tartozó magyar garanciajegyet minden esetben kitöltve, lebélyegezve a termékhez adjuk, a számlával és a magyar nyelvű használati útmutatóval együtt. Néhány esetben a gyártó egyes géptípusokra az alapgarancián felül plusz garanciális időt biztosít egy-egy akciós időtartam alatt. Ezek a plusz garanciális időtartamok természetesen a vásárlóink részére továbbításra kerülnek.

Minden általunk telepítésre kerülő berendezés hivatalos magyarországi importőrtől származik, így a honlapon forgalmazott minden termékre ad magyarországi gyártói / importőri garanciát a törvény által előírt mértékben. A garanciális időtartam alatt vállaljuk a hibás készülék garanciális szervizelését a helyszínen, vagy adott esetben a berendezés cseréjét. Cserére abban az esetben van lehetőség, ha a hibás berendezés kijavítása nem lehetséges.

A berendezés meghibásodása esetén a készülékhez mellékelt garancia levélen megjelölt címen és telefonszámon, továbbá elérhetőségeink valamelyikén kaphat tájékoztatást a további lépésekről.

Felhívjuk a figyelmét, hogy a Jótállási Jegyet, a kapott számlát mindenképp őrizze meg a garanciális idő végéig!

Egyes Gyártók garancia ideje és módja

LG  3 év teljeskörű+ 2 év kompresszor garancia

Midea   1 év teljeskörű- pár modell esetén akár plusz 4 év* teljeskörű garancia

Fujitsu 3 év-10 év*teljeskörű garancia

Cascade minden típusra 2 év

Fisher  2 év-6 év* teljeskörű garancia

Panasonic  2+3 év (a +3 év a kompresszorra vonatkozik)

Samsung 2+3 év (a +3 év a kompresszorra vonatkozik)

Galanz 1+2 év (a +2 év a kompresszorra vonatkozik)

*évi 2 karbantartás esetén

A  KLÍMA BERENDEZÉSEK GARANCIA ÉRVÉNYESÍTÉSÉNEK FELTÉTELEI

A garancia érvényét veszti, ha a Megrendelő a készüléket nem a használati utasítás szerint használta vagy átalakította, illetve, hogyha a berendezést olyan személy helyezte üzembe, aki nem rendelkezik erre vonatkozóan engedéllyel.

A garancia érvényét veszti, ha a berendezésen a vásárlástól számított 12 hónapon belül nem végezteti el a kötelező karbantartást és azt követően minimum évente 1 alkalommal.